3 Şubat 2015 Salı

Birden o şarkı çalar!



Söylemek istediklerini içinde tutarsın.
 Biriktirdiklerin seni sessizliğe boğarken bir de halüsinasyonlara sürükler. 
Sen de bir şarkı açarsın derinden derinden hissettiğin, yüreğini acıtan...
Kaybolmamak için çırpındığın hayatın içinde biraz olsun rahat nefes almak için dinlersin .
Hayat yine rahat bırakmaz. 
....

Böyle böyle geçerken zaman şarkı biter! Biter, bir an da ruhunun yükselişi ! Hayat tekrar tüm çıplaklığıyla karşındadır. Korkularını, umutsuz kaldığın her anı suratına çarpan hayat! 
Yeni bir şarkının başlamasına saniyeler vardır ve sen düşüncelerle baş başasındır. Yapılacak tek şey hızlıca yeni bir şarkı açmak olacaktır. Ancak asla duygusal olmamalıdır! Zaman dar olunca eline ilk gelen parçayı başlatırsın. Şimdi iki tür şey olabilir: Ya seni korkularından uzak tutacak, içine hayat neşesi verecek bir parça açılacaktır ya da yeniden kaçtığın korkuların kasırgasında sürüklenip boğulacaksındır. 

Tüm korkularınla beklersin çalacak parçayı. Tek istediğin kafanda seni yeyip bitiren hayattan uzaklaşmaktır. Birden o şarkı çalar!

Umutların çalar onunla birlikte. Renkli dünyaların kapıları aralanır. Sözler anlamsız bile olsa hatta anlamadığın bir dil de de yazılsa, sen sadece melodinin neşesini duyarsın. Onunla yeniden yeşeren ruhuna bakarsın. Melodi onu besledikçe sen daha güçlü hissedersin. 

Hissetmelisin...

Eğer hayat zorsa, sevdiklerinden uzaktaysan;
sen de hüzünlü şarkılardan uzak durmalısın.  

Bir tek melodisi seni renkli bahçelere götüren, içinde çiçekler yeşerten, o tatlı dudaklarında mini bir tebessüm yaratan, gözlerini istemsiz yumup hayallerle seni duyguların en yumuşak halinde sevgiyle saran şarkıları dinle!

Müzik ruhun gıdasıdır unutma!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder