18 Ocak 2015 Pazar

Sevgililer Günü Hediye Çeşitleri!

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Her ne kadar -bunlar oyun kanmayın- deseler de, o gün herkes bir beklenti içinde oluyor. Çok fazla olmasa bile eminim herkesin bir acabası oluyor. Benden de biraz tavsiye, ne alacağım sorularına cevap olmaya çalışacağım.

Öncelikle çok anlamlı bir hediye olacağını düşündüğüm bir defter olabilir. 365 günün her birini ona mektup gibi yazdığınızı düşünsenize! Biraz uğraştırır ama sonucu bence harika!


O kadar bekleyemem diyenler için hazır yapılmış kitapçıklar var. Bunları da alabilirsiniz. Ancak kızlar güzel ve sevdiğinin ellerinden çıkan yazıları sever notunu da düşeyim. ;) Erkeklerin de böyle bir hediyeye(deftere yazmak) hayır diyeceğini zannetmem.



Kurtarıcı diyeceğim ben bu hediyeye. Sanki sevgiliye giderken hediye almayı unutmuş ve hemen bunu alıp sıyırmaya çalışmış gibi ! :D


T-shirt de çiftlerin çoğunun tercih ettiği hediye çeşidi. Çok hoş baskılar da var. Harika bir hediye çıkabilir yani bu fikirden. :)


Bana kalırsa en güzel hediye: Güzel bir yemek ve "evlenme teklifi" !
Bu hediyeye kim hayır diyebilir ki :) 
Malum kızlarda yüzük görünce bir Gollum ortaya çıkıyor.



Yine bir kurtarıcı hoş bir demet çiçek ve çikolata! Aa! Bir de ayıcık :)


Resimlerinizi o kadar çok yere bastırabilirsiniz ki ! Bunlardan biri de yastık.


Bu çift bardakları da güzel bir hediye olabilir. Karşılıklı güzel sohbetlerle içeceğiniz kahvenize renk katabilir.


Yine her güne bir not hazırlama fikri! Bu kavanozları hem kendinizde yapabilirsiniz hem de gerçekten yaşanmışlıkları barındıran, aşkı içinde canlı tutan bir hediye olur.


Klasik albümlerden daha farklı bir şey yapabilirsiniz. Böyle bir çerçeve ile harika anlarınızın gülen yüzlerini gözünüzün önünde tutabilirsiniz.

Bunu bir saat üzerinde de yapabilirsiniz. Her dakika aşka atsın diye!


Çikolata kutusu da çok mantıklı hele ki bayanlara veriliyorsa! En güzel hediye hatta!!
Bir de niyet kurabiyeleri var. Bu hediyeyi sözlü olarak anlatıp geçeceğim. Kurabiyelerden notlar çıkıyor. Bunu kendi yaptığınız kurabiyelerin içine yerleştireceğiniz notlarla oluşturulabilir. Sevdiğinize verebilir. 
Eğlenceli ve lezzetli bir hediye vermiş olursunuz.


Yada odasını süsleyin. Balonların her birinde yine ona olan aşkınız anlatılsa ve bir mektup yazsanız. Şiirler... Çok romantik!


Bu hediye de çok anlamlı ve bence herkese lazım. İnsanın sıcak bir kucaklama ihtiyacını nasıl da şefkatle gideriyor.


Bu bardaklar biraz tombul olduğu için ben çok sevmiyorum. Ancak sevdiğim birinin resmi ortaya çıkacak olsa bayıla bayıla kullanırdım. Bu da anlamlı bir hediye olabilir.




Şimdi akıllı telefonu olmayan yok. Sevdiğinizle fotoğraflarınızı düzenleyin ve kişiye özel telefon kılıfınızı yaptırın. Yine güzel ve anlamlı bir hediye ! Aslında bir de ona telefon alsanız yeme de yanında yat. :D


Puzzle hastası bir sevgiliniz varsa rekor hızla bu puzzle ı bitirecektir. :D 
Şahsen ben puzzle'a bayılıyorum ve bunun gibi bir hediye gerçekten çok anlamlı ve kalıcı olurdu.

Hele ki böyle bir fotoğrafla!

Bir dizide görmüştüm adam kendi resmini yastığın diğer ucuna bastırmıştı. Uyurken beni yanında hisset diye bir notla hediye etti. Bu da çok hoş bir hediye olur.



Yada bir pasta yapıp götürün. El emeği her zaman, her şeyden değerlidir.


Bu kadar hediye önerisinden sonra şunu gönülden söylemeliyim ki ne alırsanız alın, ne yaparsanız yapın önce yapmak isteyin ve sonra pahalı bir şey değil karşınızdakinin gözlerinde kendinizi göreceğiniz bir hediye alın. Yani siz siz olun sevdiklerinize sıkı sarılın ve dramatik ayrılık klipleri çeker gibi saçma sebeplerden ayrılmayın...
Son olarak !
Maddi bir eylem gibi görmek konusuna gelince: katılıyorum ve bir gün değil her gün sevilmek dileğiyle diyorum!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder