19 Ocak 2015 Pazartesi

Gelin Makyajı Önerileri

Gelin Makyajı Önerisi Arayanlar!

Buğulu ve gölgeli kahve tonlarındaki duru tonlar bu sene de aynen devam! Aydınlatıcı bir baz uygulamasıyla gecenin pırlantası olmaya hazır mısınız? Ayrıca! Gelinler için her şey bu blog da!
Genç kızlar, evlilik düşleyenler bakın bakalım hangisi sizin tarzınız?
:)


Harika görünüyor! Bu makyaj benim favorim!!



Bu makyaj tarzı dediğim gibi çok popüler. Renkli gözlü bayanlarda ve kahverengi gözlü bayanlarda harika görünüyor. Yani herkes aradığı güzelliği bu tonların olduğu paletlerde bulacak.




Bir de toz pembe, pudra pembe tonlarındaki makyaj beyaz tenli kadınlarda harika görünüyor.
Hafif tonlarda masumiyet ve sof bir hava katıyor.





Ya da mavi gözlü kadınlarda gözlerin rengini ortaya çıkarmak için simsiyah bir far ile hafif gölgelendirme yapılarak da güzel bir makyaj elde edilebilir.





Kahverengi göz uyguladığınız fara göre rengini belli eder. Eğer kahve tonları ve koyu bir gri, siyah tonları uygularsanız bal rengi de elde edebilirsiniz.






Ve Kim Kardashian ! Geçen senenin gelin olan ünlülerinden biri :)
Onun makyajı zaten her zaman olay olmuştur. Kahverengi gözleri olan bayanlara bu tonlar harika duracaktır. Ve de duru ve sade...Şık.





Aydınlatıcı açık tonları kahverengi ile gölgelendirme yaparak uygulamak da renkli gözleri ortaya çıkaracaktır.























Parlak ve gold tonlarda göz makyajı da harika görünüyor. Bilindiği üzere şu ara metalik tonlarda farlar da çok popüler...





Yüz için öneri olarak kesinlikle kontur bronz gölgeleme uygulaması, yüzünüzü hem daha ince, hem de daha modern gösterecektir. Yüzünüzde hoşunuza gitmeyen her şeyi bir ressam gibi düzelte bilir gölge oyunları yapabilirsiniz. Ayrıca göz altlarına uygulayacağınız aydınlatma ve dudak üstü alında bir üçgen kısım yine gölgelendirmenizi destekleyecektir.
Örnek olarak fotoğraflar koyuyorum. Merak edenler buradan bakabilir:





En iyi örneği de bu olsa gerek!



*
*
*
*
*
*











Hiç yorum yok :

Yorum Gönder